Image

Goalie Plan

Herkenning creëren door een passende bedrijfsnaam in een sterk logo is het halve werk.

Na enkele jaren bezig geweest te zijn onder de naam IRIS Training & Coördinatie werd duidelijk dat de focus gelegd ging worden op het geven van keeperstrainingen aan hockeykeepers. Echter sloot de huidige branding en visual identity niet meer aan bij waar het bedrijf voor stond. Daarom werd mij gevraagd om een rebranding in gang te zetten. Bij een rebranding wordt gekeken welke richting het bedrijf opgaat en worden alle beginstappen opnieuw vormgegeven. Denk hierbij aan nieuwe kernwaarden waarna een nieuwe visuele vormgeving ontworpen wordt.

Het begon met de bedrijfsnaam die anders moest. Met behulp van brainstormsessie heb ik de opdrachtgever begeleid in dit proces. Uiteindelijk vind ik het belangrijk dat de opdrachtgever onderdeel is van het ontwikkelen van zo’n nieuwe bedrijfsnaam. Hierin neemt Hello Creatives de leiding en zal de input van de opdrachtgever meegewogen worden.

Opdrachtgever

Goalie Plan

Diensten

Branding
Visual identity

Producten

• Kernverhaal
• Bedrijfsnaam
• Logo

Image
Image

Opdracht

Een rebranding van het bedrijf, waarbij de nieuwe focus centraal staat. Het bepalen van de kernwaarden en dit vertalen in een nieuwe visual identity die herkenbaar is voor de al bestaande doelgroep van het bedrijf.

Opdrachtgever

Na actief geweest te zijn vanuit IRIS Training & Coördinatie was besloten om te gaan focussen op het geven van keeperstrainingen. De mindset die Goalie Plan hanteert, namelijk de beste versie van jezelf naar boven halen, is vertaald in de nieuwe slogan "Boost Your Skills". Binnen dit bedrijf is de combinatie professionaliteit, ervaring en aandacht overal zichtbaar. Uiteindelijk werkt de trainer samen met de keeper om het best passende resultaat te behalen.

Image
Image

Resultaat

Een nieuwe bedrijfsnaam die past bij de kernwaarden van Goalie Plan. Met een bijpassend logo waarin diezelfde waarden vertaald zijn. Vanaf nu kan de merkidentiteit in alle uitingen volledig doorgevoerd worden zodat ze op het hockeyveld gaan opvallen.

Review klant

"Bij Hello Creatives nemen ze alle tijd voor het proces om ervoor te zorgen dat er een product komt waar jijzelf achter staat. Vanuit hun expertise geven ze je advies en helpen ze je om op een andere manier te denken. Dit resulteerde in een onwijs gaaf en passend logo en nieuwe bedrijfsnaam!! Alle vormen, kleuren en opties worden bekeken, niets is te gek, totdat we het beste ontwerp hebben gevonden bleef Lisa met ideeën en opties komen."
Iris Huisman - Goalie Plan