Image

AraBlu

Naast het hebben van een prachtig logo is het hebben van een duidelijke visual identity net zo belangrijk.

Om cadeaupakketten te kunnen aanbieden had AraBlu een passende verpakking nodig. Hiervoor is bij Hello Creatives aangeklopt. Samen zijn wij gaan zitten om te bespreken wat de wensen zijn en waar het bedrijf voor staat. Er is een cadeauverpakking ontworpen die aansluit bij de look & feel van dit bedrijf.

Het logo dat AraBlu gebruikt was al aanwezig en heeft een krachtige uitstraling. Daarom is belangrijk om na te gaan welke elementen herhaald konden worden bij het ontwerp van de cadeauverpakking. Het creëren van herkenningspunten in een visual identity is belangrijk. Door deze herkenningspunten kan de doelgroep eenvoudiger een connectie met jouw merk of organisatie opbouwen. Wanneer de kernwaarden vertaald zijn in deze visuele vormgeving kun je ook de juiste indruk bij deze doelgroep achterlaten. Uiteindelijk gaat het altijd om herkenning waarna de doelgroep van daaruit tot actie over gaat.

Opdrachtgever

AraBlu

Diensten

Graphic Design

Producten

• Cadeauverpakking

Image
Image

Opdracht

Voor de webshop is een ontwerp nodig voor de verpakking van onze cadeaupakketten. Het ontwerp moet aansluiten bij ons al bestaande logo en de look & feel van AraBlu.

Over het bedrijf

Is er iets leuker dan het geven van een onverwacht cadeau? Dan ben je bij AraBlu aan het juiste adres voor verschillende kwalitatieve cadeaupakketten. Arablu is speciaal gericht op het leveren van deze pakketten aan personen op Curaçao.

Image
Image

Resultaat

Na meerdere ontwerpen gepresenteerd te hebben sprong het gekozen ontwerp eruit. Dit ontwerp is gereed gemaakt om te laten bedrukken op de gekozen verpakkingen. Het resultaat sluit aan bij de look & feel van AraBlu, namelijk kwalitatieve cadeaupakketten.