Image

Slaaptipsvoorbabys

Wanneer je als bedrijf online vindbaar wilt zijn is het hebben van een sterk middel zoals een website essentieel.

Wat doe je wanneer je informatie zoekt over een bepaald onderwerp maar er niet genoeg over kunt vinden? Maar je weet dat er genoeg over bekend is. Vanuit die gedachten ontstond Slaaptipsvoorbabys waar informatie te vinden is over het slaapgedrag van baby’s en peuters met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Deze informatie is te vinden in de vorm van artikelen, slaapgidsen en verschillende diensten zoals een telefonisch consult.

Nu de doelgroep de social media en website van Slaaptipsvoorbabys steeds beter weet te vinden is het belangrijk om ook inzicht te krijgen in wat bezoekers prettig vinden aan onder andere de website. Hier komt namelijk alle informatie samen. Op deze plek vind je de artikelen, slaapgidsen en verschillende diensten.

De website van Slaaptipsvoorbabys is om die reden omgezet naar een WordPress omgeving. Dit geeft de mogelijkheid om alle data inzichtelijk te maken en hier op feiten toekomstige keuzes te baseren. Vanuit hier kan het bedrijf zich naast de al toenemende bezoekersaantallen op hun website verder ontwikkelen.

Opdrachtgever

Slaaptipsvoorbabys

Diensten

Webdesign
• Website onderhoud

Producten

• WordPress website

Image

Opdracht

De bestaande website omzetten naar een WordPress omgeving zodat op een strategische manier verder uitgebreid kan worden.

Opdrachtgever

Tijdens haar eigen zwangerschap ontdekte de oprichtster van Slaaptipsvoorbabys dat er veel vragen waren waar ze online weinig informatie over kon vinden. Terwijl er genoeg informatie over is. Daarom werd Slaaptipsvoorbabys een feit waar geïnformeerd wordt over het slaapgedrag van baby's en peuters met als doel om meer (nacht)rust te creëren. Dit gebeurd in de vorm van: artikelen, slaapgidsen en meerdere diensten waaronder een telefonisch consult.

Image

Resultaat

Een WordPress website die zowel visueel als strategisch past bij de groei die Slaaptipsvoorbabys doormaakt. Alle cijfers rondom de website zijn inzichtelijk, waardoor toekomstige keuzes gebaseerd kunnen worden op feiten. Ook is hierin te zien dat het bezoekersaantal toegenomen is. Daarom blijven we de website van Slaaptipsvoorbabys optimaliseren om op deze manier bij te dragen aan de gestelde doelen.

Review klant

"Als creatieve en ongeduldige ondernemer is het niet alleen fijn maar ook nodig om met iemand zoals Lisa te werken. Ze snapt met weinig uitleg al snel wat ik voor ogen heb en kan mijn plannen uitwerken, zowel visueel op de website als aan de achterkant. Er wordt meegedacht en ze stelt vragen waar ik zelf nog niet over na heb gedacht. Ze heeft zich binnen een halfjaar ontpopt tot onmisbaar persoon binnen onze organisatie."
Myrthe Stapper - Slaaptipsvoorbabys